Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na všechny kategorie

Výrobky z kategorie Hlíva ústřičná pro gastronomii

Disponujeme nejen rozsáhlou vlastní výrobou, ale také velmi kvalitním zpracovatelským a skladovacím zázemím. Snažíme se našim produktům dávat maximální přidanou hodnotu, veškeré produkty vyrábíme zásadně bez používání pesticidů či jiných chemických látek při dodržování přísných hygienických podmínek. Naše výrobní a skladovací prostory patří po technologické stránce k nejmodernějším provozům v Evropě.

Hlíva ústřičná obsahuje unikátní kombinaci organismu prospěšných látek. Především proteinů, aminokyselin, sterolů, mastných kyselin, vitaminů skupiny B (B1, B2, B3, B5, B6) a také C, D, K a řadu stopových prvků jako například zinek, draslík, železo, selen, fosfor, měď, jód, chrom atd. Tyto cenné látky mají blahodárné účinky, které dokážou zabraňovat různým infekcím v jejich rozvoji a mají regenerační schopnosti. Hlíva ústřičná se nejvíce zapříčiňuje o posílení imunity a celkové kondice, mimo to však chrání před nejrozšířenějšími civilizačními chorobami, protože příznivě ovlivňuje stav cévního systému a hladinu cholesterolu v krvi. Tato zázračná houba je proto velmi doporučovaná pro zařazení do jídelníčku.

Čerstvá hlíva ústřičná
Čerstvá hlíva ústřičná je vhodná pro studenou kuchyni i pro přípravu jídel tepelnou úpravou (smažení, dušení, restování, vaření a další zpracování). Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 6 °C.
Vařená hlíva ústřičná
Vařená hlíva ústřičná je vhodná pro studenou kuchyni i pro přípravu jídel tepelnou úpravou: smažení, dušení, restování, vaření a další zpracování.

Je výborně dochucená, uvařená ideálně na skus. Vhodné použití: - do studených pokrmů bez další úpravy: zeleninové saláty, těstovinové saláty, saláty s bulgurem či kuskusem, - jako surovinu pro přípravu vařených jídel ( do polévek, gulášů a omáček k masu ).

Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 6 °C.