« Zpět na Ovocné kynuté knedlíky
Výrobky z kategorie Ovocné kynuté knedlíky pro gastronomii
Připravili jsme pro Vás novinku - kynuté knedlíky s kusovým
ovocem, nebo ovocnou náplní, jak vám je připravovala vaše babička.

Alpský knedlík (Germknödel) je rakouská a bavorská specialita podávaná s rozpuštěným máslem a posypaná směsí máku a cukru. V některých lokalitách se alpský knedlík podává s vanilkovou omáčkou či krémem. Tepelná úprava regenerací v konvektomatu ( v páře ) při teplotě 100°C po dobu cca 5 - 6 minut a poté nejlépe přelité rozpuštěným máslem a posypané směsí máku s cukrem.

Kynutý knedlík vařený v páře, s ovocnou náplní.
Skladovat při teplotě 2-10°C.

Kynutý knedlík vařený v páře, s ovocnou náplní.
Skladovat při teplotě 2-10°C.

Kynutý knedlík vařený v páře, s ovocnou náplní.
Skladovat při teplotě 2-10°C.