Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Ovocné kynuté knedlíky

Výrobky z kategorie Ovocné kynuté knedlíky pro gastronomii

Připravili jsme pro Vás novinku - kynuté knedlíky s kusovým ovocem, nebo ovocnou náplní, jak vám je připravovala vaše babička.

Alpský knedlík s povidly
Alpský knedlík (Germknödel) je rakouská a bavorská specialita podávaná s rozpuštěným máslem a posypaná směsí máku a cukru. V některých lokalitách se alpský knedlík podává s vanilkovou omáčkou či krémem. Tepelná úprava regenerací v konvektomatu ( v páře ) při teplotě 100°C po dobu cca 5 - 6 minut a poté nejlépe přelité rozpuštěným máslem a posypané směsí máku s cukrem.
Kynutý knedlík s kusovým ovocem (borůvka)
Kynutý knedlík vařený v páře, s ovocnou náplní. Připravili jsme pro Vás novinku - kynuté knedlíky s kusovým ovocem (borůvka), jak vám je připravovala vaše babička. Skladovat při teplotě 2-10°C.
Kynutý knedlík s kusovým ovocem (jahoda)
Kynutý knedlík vařený v páře, s ovocnou náplní. Připravili jsme pro Vás novinku - kynuté knedlíky s kusovým ovocem (jahoda), jak vám je připravovala vaše babička. Skladovat při teplotě 2-10°C.
Kynutý knedlík s kusovým ovocem (meruňka)
Kynutý knedlík vařený v páře, s ovocnou náplní. Připravili jsme pro Vás novinku - kynuté knedlíky s kusovým ovocem (meruňka), jak vám je připravovala vaše babička. Skladovat při teplotě 2-10°C.