Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Houby

Výrobky z kategorie Houby pro gastronomii

V nabíce naleznete často používané žampiony (celé i krájené) a hlívu ústřičnou, které jsou přisuzovány i léčivé vlastnosti.

Hlíva ústřičná
Čerstvá hlíva ustřičná. Vhodné pro studenou kuchyni i pro přípravu jídel tepelnou úpravou (smažení, dušení, restování, vaření apod.). Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 6 °C.
Žampiony celé
Čerstvé celé žampiony. Vhodné pro studenou kuchyni i pro přípravu jídel tepelnou úpravou (smažení, dušení, restování, vaření apod.). Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 6°C.
Žampiony krájené
Čerstvé žampiony krájené na plátky. Vhodné pro studenou a teplou kuchyni - vaření, dušení, restování. Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 5 °C.