« Zpět na Houby
Výrobky z kategorie Houby pro gastronomii
V nabíce naleznete často používané žampiony (celé i krájené) a hlívu ústřičnou, které jsou přisuzovány i léčivé vlastnosti.

Čerstvá hlíva ustřičná. Vhodné pro studenou kuchyni i pro přípravu jídel tepelnou úpravou (smažení, dušení, restování, vaření apod.).
Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 6 °C.

Čerstvé celé žampiony. Vhodné pro studenou kuchyni i pro přípravu jídel tepelnou úpravou (smažení, dušení, restování, vaření apod.).
Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 6°C.

Čerstvé žampiony krájené na plátky. Vhodné pro studenou a teplou kuchyni - vaření, dušení, restování.
Skladovat v chladu a temnu při teplotě 1 - 5 °C.