Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Směsi bylin

Výrobky z kategorie Směsi bylin pro gastronomii

Pečlivě vybrané směsi bylin jsou velmi vhodnou ingrediencí při přípravě pokrmů. Ta nejlepší kombinace čerstvých bylin dodá jídlům své typické aroma a přiblíží chuť mnoha národních kuchyní (např. italských, mexických, či francouzských).

Bouquet garni
Směs čerstvých bylin balená v gáze – elegantní forma vhodná do vývarů. Při přípravě jídlo získá výtečné aroma, ale bylinky nezůstávají v pokrmu. Bobkový list, majoránka, petržel, tymián, libeček. Skladovat v temnu při teplotě 2 – 10°C.
Grilovací směs
Směs bylin ideální pro přípravu masa určeného na grilování a opékání (zvěřina, vepřové maso, ryby, ale i zelenina). Saturejka, tymián, rozmarýn. Skladovat v temnu při teplotě 2 – 10°C.
Italská směs
Směs bylin ideální zejména pro italskou kuchyni (pizza, těstoviny, lasagne ad.). Oregano, šalvěj, rozmarýn, estragon. Skladovat v temnu při teplotě 2 – 10°C.
Mojito pack
Tradiční a kompletní ingredience pro přípravu nápoje Mojito. Máta, limetka, třtinový cukr. Skladovat v temnu při teplotě 2 – 10°C.
Provensálská směs
Směs bylin ideální zejména pro francouzskou kuchyni (zapékané brambory, masové pokrmy s omáčkou ad.). Rozmarýn, tymián, oregano, saturejka. Skladovat v temnu při teplotě 2 – 10°C.
Směs bylin do polévky
Směs bylin výtečná pro přípravu polévek a zeleninových a masových vývarů. Petržel kudrnka, pažitka, libeček. Skladovat v temnu při teplotě 2 – 10°C.
Směs bylin na ryby
Směs bylin ideální pro přípravu ryb různými způsoby (zapékaná, dušená, smažená). Bobkový list, petržel, tymián. Skladovat v temnu při teplotě 2 – 10°C.