Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Zeleninové saláty se zálivkou ve velkobalení

Výrobky z kategorie Zeleninové saláty se zálivkou ve velkobalení pro gastronomii

Několik variací na saláty se zálivkou naleznete právě v této kategorii. Můžete je nabídnout jako hlavní chod formou salátu, nebo jako přílohu např. k masovým jídlům.

Červená čočka s quinoou
Červená čočka loupaná vařená ( 48% ), quinoa černá vařená ( 10% ), sušená rajčata krájená, pekingské zelí, koriandr čerstvý, olivový olej, sůl, pepř. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Červený salát (salát z červené řepy s křenem)
Červená řepa, křen, sůl, ocet, cukr. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Mrkvový salát s cizrnou
Mrkev plátky, cizrna sterilovaná, pomerančová šťáva, sezamové semínko, čerstvé koriandrové lístky, pikantní asijská omáčka s chilli a sójou. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Salát z kysaného zelí a červené řepy
Zelí kysané bílé, červená řepa čerstvá, řepkový olej, cukr. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Tarhoňa s hlívou ústřičnou
Tarhoňa vařená ( 48% ), hlíva ústřičná vařená ( 20 % ), červená paprika, zázvor, česnek, ústřicová omáčka, thajská omáčka, olivový olej, pepř, sůl. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Zelný salát s koprem
Zelí bílé krouhané, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl, kopr. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Zelný salát s mrkví
Zelí bílé krouhané, mrkev, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.