Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Zeleninové saláty se zálivkou ve velkobalení

Výrobky z kategorie Zeleninové saláty se zálivkou ve velkobalení pro gastronomii

Několik variací na saláty se zálivkou naleznete právě v této kategorii. Můžete je nabídnout jako hlavní chod formou salátu, nebo jako přílohu např. k masovým jídlům.

Červený salát (salát z červené řepy s křenem)
Červená řepa, křen, sůl, ocet, cukr. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Zelný salát s koprem
Zelí bílé krouhané, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl, kopr. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Zelný salát s mrkví
Zelí bílé krouhané, mrkev, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.
Zelný s okurkou, paprikou a rajčaty
Zelí bílé krouhané, okurky, rajčata, paprika, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl. Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.