« Zpět na Zeleninové saláty se zálivkou ve velkobalení
Výrobky z kategorie Zeleninové saláty se zálivkou ve velkobalení pro gastronomii
Několik variací na saláty se zálivkou naleznete právě v této kategorii. Můžete je nabídnout jako hlavní chod formou salátu, nebo jako přílohu např. k masovým jídlům.

Červená řepa, křen, sůl, ocet, cukr.
Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.

Zelí bílé krouhané, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl, kopr.
Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.

Zelí bílé krouhané, mrkev, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl.
Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.

Zelí bílé krouhané, okurky, rajčata, paprika, plátky cibule, voda, cukr, ocet, sůl.
Skladovat při teplotě 1 – 5 °C.