« Zpět na Košťálová zelenina
Výrobky z kategorie Košťálová zelenina pro gastronomii
Mezi košťálovou zeleninu patří bílé, červené nebo pekingské zelí, které jsme pro vás již nakrouhali na jemné nudličky, ať vám vaření co nejvíce usnadníme.

Prané krouhané bílé zelí.
Vhodné pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni.
Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.

Prané krouhané červené zelí.
Vhodné pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni.
Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.

Směs nakrouhaného zelí ve slaném nálevu.
Složení: kysané bílé zelí, voda, sůl.
Výrobek je určen k tepelné úpravě vařením, dušením.
Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.

Prané krouhané pegingské zelí.
Vhodné pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni.
Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.