Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Kořenová zelenina

Výrobky z kategorie Kořenová zelenina pro gastronomii

Kořenovou zeleninu nabízíme v několika variantách. Buď jen loupanou, nebo krájenou či krouhanou na jemné nudličky. Šetří spoustu času a energie při přípravě a eliminuje zdlouhavé čištění zeleniny.

Celer loupaný
Praný celý loupaný celer. Vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Celer loupaný krájený na nudličky
Praný loupaný celer, krájený na nudličky. Vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Červená řepa krájená na kostičky
Čerstvá, krájená červená řepa. Vhodná pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Mrkev krájená na hrubo
Praná loupaná mrkev, krájená. Vhodná pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Mrkev krájená na jemno
Praná loupaná mrkev, krájená. Vhodná pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Mrkev krájená na kolečka
Praná loupaná mrkev, krájená. Vhodná pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Mrkev krájená na kostky
Praná loupaná mrkev, krájená. Vhodná pro přímou spotřebu, pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Mrkev loupaná
Praná celá loupaná mrkev. Vhodná pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Petržel loupaná
Praná celá loupaná petržel. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C. Vhodná pro studenou i teplou kuchyni.
Polévková směs balená Mistr kuchař
Směs kořenové loupané zeleniny - mrkev, celer, petržel, květák, cibule, kapusta. Skladujte při teplotě 1 - 5°C.
Polévková směs krájená
Jemně krouhaná směs mrkve, celeru, petržele, pórku, květáku, petrželová natě, gigantu. Vhodná pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.
Svíčková směs krájená
Jemně krouhaná směs mrkve, celeru, pastiňáku. Vhodná pro studenou i teplou kuchyni. Skladovat v temnu při teplotě 1 - 5°C.