Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Polotovary (zelí, řepa)

Výrobky z kategorie Polotovary (zelí, řepa) pro gastronomii

Polotovary (dušená, vařená zelenina), připravené podle tradičních receptů jsou ideální ingrediencí typických českých jídel. Krájená červená řepa je vařená v mírně slaném nálevu; kysané zelí je připraveno dle moravského receptu. Stačí jen ohřát a podávat k našim bramborám, nebo houskovému či bramborovému knedlíku.

Červená řepa krájená vařená
Vařená krájená červená řepa, vakuově balená. K přímé spotřebě i tepelné úpravě. Skladovat v temnu při teplotě 2-5°C.
Zelí kysané české vařené
Vařené, zhuštěné, ochucené, bílé kysané zelí. Stačí tepelně upravit v konvektomatu, při teplotě 100 °C, po dobu 8 - 10 minut. Skladovat v temnu při teplotě 2 - 8 °C, v čistých skladech.
Zelí kysané moravské vařené
Vařené, zahuštěné, ochucené, bílé kysané zelí. Stačí tepelně upravit v konvektomatu, při teplotě 100 °C, po dobu 8 – 10 min. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C, v čistých skladech v temnu.