« Zpět na Polotovary (zelí, řepa)
Výrobky z kategorie Polotovary (zelí, řepa) pro gastronomii
Polotovary (dušená, vařená zelenina), připravené podle tradičních receptů jsou ideální ingrediencí typických českých jídel. Krájená červená řepa je vařená v mírně slaném nálevu; kysané zelí je připraveno dle moravského receptu. Stačí jen ohřát a podávat k našim bramborám, nebo houskovému či bramborovému knedlíku.

Vařená krájená červená řepa, vakuově balená.
K přímé spotřebě i tepelné úpravě.
Skladovat v temnu při teplotě 2-5°C.

Vařené, zahuštěné, ochucené, bílé kysané zelí.
Stačí tepelně upravit v konvektomatu, při teplotě 100 °C, po dobu 8 – 10 min.
Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C, v čistých skladech v temnu.