« Zpět na Bezvaječné těstoviny vařené
Výrobky z kategorie Bezvaječné těstoviny vařené pro gastronomii
Vařené bezvaječné těstoviny, vařené v mírně osoleném nálevu, jsou rychlou a chutnou ingrediencí do polévek, salátů a při přípravě hotových jídel.

Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.

Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.

Vařené bezvaječné těstoviny.
Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min.
Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl.
Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.

Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min.
Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl.
Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.

Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.

Vařené bezvaječné těstoviny.
Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min.
Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl.
Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.

Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.

Vařené bezvaječné těstoviny. Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.