Zavolejte nám:
T (+420) 558 422 210
F (+420) 558 422 230

« Zpět na Bezvaječné těstoviny vařené

Výrobky z kategorie Bezvaječné těstoviny vařené pro gastronomii

Vařené bezvaječné těstoviny, vařené v mírně osoleném nálevu, jsou rychlou a chutnou ingrediencí do polévek, salátů a při přípravě hotových jídel.

Bulgur
Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.
Čínské nudle
Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.
Kolínka
Vařené bezvaječné těstoviny. Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.
Makaróny
Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.
Široké nudle ( fleky )
Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.
Špagety
Vařené bezvaječné těstoviny. Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.
Vlasové nudle
Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.
Vřetena
Vařené bezvaječné těstoviny. Polotovar určený jako příloha po tepelné úpravě v konvektomatu při teplotě 100°C, po dobu 8 – 10 min. Složení: bezvaječné těstoviny, olej, sůl. Skladovat v temnu při teplotě 2-8°C.