« Zpět na Bramborové knedlíky
Výrobky z kategorie Bramborové knedlíky pro gastronomii
Bramborový knedlík je vařený pokrm vyrobený z bramborového těsta s moukou. Složení těsta se podle různých receptů velmi liší. Do těsta se používají dle typu knedlíků syrové nebo vařené brambory.
Knedlíky mohou být bez náplně nebo s náplní. Formují se do tradičních tvarů jakou jsou koule nebo šišky, ale i netradičních jako kuličky, oválky, špalíky ad. Vaří se v osolené vodě.
Pro maloobchod jsou určená 600 g balení, pro gastronomii balení 3 kg.

Tradiční příloha českých jídel – knedlíky z bramborového těsta plněné uzeninou.
Příprava v konvektomatu (páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut.
Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600 g balení 2-5°C.

Tradiční příloha českých jídel – knedlíky z bramborového těsta plněné uzeným masem.
Příprava v konvektomatu (páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut.
Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600 g balení 2-5°C.

Vařené bramborové oválky plněné makovou náplní.
Výrobek je určen po tepelné regeneraci jako příloha. Regenerace v konvektomatu (páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut.
Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600 g balení 2-5°C.

Vařené bramborové oválky plněné špenátovou náplní.
Výrobek je určen po tepelné regeneraci jako příloha. Regenerace v konvektomatu (páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut.
Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600 g balení 2-5°C.

Tvarově se jedná o menší šišky z bramborového těsta, pro přípravu slaných i sladkých pokrmů.
Regenerace v konvektomatu (v páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut.
Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600 g balení 2-5°C.

Tradiční bramborový knedlík.
Regenerace v konvektomatu (v páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut.
Skladovat při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600g balení 2-5°C, v temnu.

Regenerace v konvektomatu (v páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut. Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600 g balení 2-5°C.

Vařené plněné bramborové knedlíky s malinovou náplní. Jsou vhodné jako hlavní pokrm – možno dochutit máslem a cukrem. Ohřátí v páře při teplotě 100 °C po dobu cca 10 minut. Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600 g balení 2-5°C.

Bramborové těsto s přidáním uzené slaniny.
Výrobek je určen po tepelné regeneraci jako příloha, nebo hlavní pokrm, např. s vařeným zelím. Regenerace v konvektomatu (v páře) při teplotě 100°C po dobu cca 10 – 15 minut.
Skladovat v temnu při teplotě 2-10°C u 3 kg balení; u 600g balení 2-5°C.