« Zpět na Recepty
|
Tisk
|
Stáhnout PDF
Popis
Podáváme jako lehký hlavní chod plný vitamínů a minerálů. Příprava je velmi jednoduchá, časově nenáročná a všechny suroviny lze běžně zakoupit v prodejnách.
Porce
275 g
Porcí
2
Suroviny
175 g namočených červených fazolí
sůl
50 g krájené okurky
50 g steril. žampionů
6 lžic zálivky z vinného octa a olivového oleje
225 g klíčků (mungo, hrách, cizrna)
červená paprika na proužky
2 lžíce pražených slunečnicových semínek
2 lžíce nasekané petrželky
Postup
Fazole uvaříme, osolíme a smícháme v míse s okurkou a žampiony. Přidáme zálivku a promícháme, necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme zbývající suroviny a promícháme.